HALSTEREN - ZOUTELANDE
info@vdvaccountants.nl
DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
UITGELICHT
VACATURES
SUPPORT
CONTACT
De juiste hulp waar nodig.

Samen met een team van specialisten ondersteunen we u. Wij bieden alle onderdelen van accountancy, (loon) administratie en belastingen aan. Van A tot Z: één totaalconcept. Het grote voordeel is dat we intern zeer snel kunnen schakelen tussen deze deelgebieden. 

Administratie

Wij zorgen dat uw administratie up-to-date is. En vooral toegankelijk. Tussentijdse resultaten zijn snel beschikbaar. Digitaal, op afstand werken, werkt goed. Daar hebben we veel ervaring mee.

 

Op locatie binnen uw bedrijf werken, vinden wij ook erg prettig. Nóg kortere lijnen. Als sparringpartner denken we met u mee en geven we objectieve adviezen. Administratieve ondersteuning waar u echt iets aan hebt.

Werkzaamheden
// Boekhouding

// Opzetten administratiesystemen

// Begeleiden internetboekhouden

LEES MEER

Loonadministratie

Personeel is het visitekaartje voor uw bedrijf. Een belangrijk doel daarbij is om uw medewerkers voortdurend tevreden te stellen. Bijvoorbeeld door het op tijd betalen van het salaris. Er komt heel wat kijken bij het voeren van loonadministratie. Vanzelfsprekend wilt u dit goed doen. Al eens nagedacht om dit uit te besteden? 

 

Wij zijn op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving. U weet 100% zeker dat alle loonstroken in orde zijn én dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Werkzaamheden
// Loonverwerking 

// Loonadministratie

// Personeelsmanagement

LEES MEER

Accountancy

We zorgen voor een solide basis: een betrouwbare en goed ingerichte administratie én een jaarrekening die voldoet aan alle eisen. Deze vormen samen het vertrekpunt voor een goed advies over uw financiën. Investeringsplannen of advies nodig bij de start van uw bedrijf? We denken mee én houden u scherp.

De jaarrapportage dient te voldoen aan wettelijke voorschriften en geeft inzicht op financieel gebied. Mede met deze jaarrapportage en andere periodieke rapportages kunt u beslissingen nemen met de juiste onderbouwing.

Werkzaamheden
// Samenstellen jaarrekeningen

// Waarde-bepalingen

// Advies & begeleiding

// Corporate Finance

// Monitoring

LEES MEER

Belastingen

Fiscale wetten en regelgeving veranderen voortdurend. En het lijkt wel of alles steeds complexer wordt. Echter, wij maken het voor u helder. Voor ons is het wel dagelijkse kost. Samen krijgen we grip op uw belastingzaken.

 

Wij verzorgen verschillende belastingaangiften, maar ook ondersteunen wij u met de voorbereiding van belastingcontroles. Laat ons u al in een vroeg stadium begeleiden. Dit neemt veel werk uit handen. 

 

Werkzaamheden

// Belastingaangifte

// Belastingcontrole

// Deelname 'Horizontaal Toezicht

LEES MEER

Controle

Organisaties leggen met de jaarrekening verantwoording af over het afgelopen boekjaar. Hiermee verschaffen zij informatie aan belanghebbenden, zoals banken, aandeelhouders, subsidieverstrekkers en potentiële kopers. Betrokken partijen krijgen hierdoor inzicht in de prestaties van de onderneming. 

 

Uiteraard moeten organisaties de weergegeven cijfers en toelichtingen binnen de jaarrekening kunnen vertrouwen. Een controleverklaring bij de jaarrekening door een onafhankelijke accountant biedt deze zekerheid. Alle vrijwillige- én wettelijke verplichte controles worden uitgevoerd door onze partner Audit Combinate B.V.

 

Werkzaamheden
// Controleverklaringen jaarrekeningen
LEES MEER

Administratieve dienstverlening

Meestal verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor. U levert uw stukken aan op het moment wanneer we dat afspreken. Heeft u behoefte aan administratieve ondersteuning bij u op kantoor? Ter ondersteuning of ter vervanging? Vanuit Het Ros Beiaard werken wij op interim-basis.

 

Op locatie binnen uw bedrijf werken, vinden wij erg prettig. Er zijn dan nóg kortere lijnen. Als sparringpartner denken we met u mee en geven we objectieve adviezen. We zijn breed inzetbaar. Tijdelijk of permanent. Administratieve ondersteuning waar u echt iets aan heeft.

Werkzaamheden

// Interim - ondersteuning administratie 

// Interim - volledig voeren administratie

 

LEES MEER
© Copyright VDV Accountants - All rights reserved