HALSTEREN - ZOUTELANDE
info@vdvaccountants.nl
DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
UITGELICHT
VACATURES
SUPPORT
CONTACT
100% betrouwbaar

Belastingen

Wij verzorgen voor u, als particulier en als ondernemer, uw aangifte inkomstenbelasting. Voor uw onderneming kunnen wij naast het doen van de aangifte omzetbelasting en/of loonheffing ook de aangifte vennootschaps-belasting uit handen nemen. Dit is ook mogelijk wanneer u geen accountancy diensten bij ons afneemt. Bent u van plan een bedrag te schenken? Een goed advies is belangrijk, maar ook de daadwerkelijke aangifte schenkbelasting kunnen we voor u doen.

Soorten belastingen

  • Inkomstenbelasting en toeslagen
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenk- en erfbelasting

Belastingcontroles

Ook ondersteunen wij u met de voorbereiding van belastingcontroles. Laat ons u al in een vroeg stadium begeleiden. Dit neemt veel werk uit handen.

Fiscale optimalisaties, tax planning, buitenlandse aangifte

Door onze jarenlange ervaring, reikt ons advies nog veel verder. We streven er altijd naar om een zo laag mogelijke belastingdruk te realiseren. We denken actief met u mee over de timing van uw inkomsten en uitgaven. Ook bij buitenlandse aangiftes kunt u bij ons terecht.

Convenant Belastingdienst 'Horizontaal Toezicht'

Wij hebben een convenant afgesloten met de Belastingdienst voor deelname aan 'Horizontaal Toezicht'. Als u en uw onderneming aan de voorwaarden voldoen, en u zich kunt vinden in dit convenant, dan kunt u zich aanmelden voor dit systeem. Uw voordeel is dat de door ons ingediende aangifte onder het convenant sneller verwerkt zal worden door de Belastingdienst.

Meer info

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem contact op.
 

info@vdvaccountants.nl

© Copyright VDV Accountants - All rights reserved