HALSTEREN - ZOUTELANDE
info@vdvaccountants.nl
DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
UITGELICHT
VACATURES
SUPPORT
CONTACT
Altijd goed geregeld.

Loonadministratie

Er komt heel wat kijken bij het voeren van loonadministratie. En wees eerlijk, het liefst bent u met uw ondernemerschap én uw klanten bezig. Toch is het zeer belangrijk dat de loonadministratie goed is geregeld. Tevreden personeel is cruciaal!

 

Online software

Loonadministratie moet gewoon goed én altijd digitaal beschikbaar zijn. U krijgt een salarisberekening die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Ook zorgen wij voor een tijdige loonaangifte bij de Belastingdienst. We maken gebruik van online software waardoor u gebruik kunt maken van diverse apps voor uw onderneming en uw personeel.

 

Advies: van ziekteverzuim tot beloning én meer

Wij geven u advies op het gebied van Wet- en Regelgeving (o.a. loonbelasting, sociale zekerheid, arbo-wetgeving, ziekteverzuim, Ri&E), Arbeidsrecht (o.a. arbeidsovereenkomsten, cao-regelingen), beloning en beoordeling (o.a. arbeidsvoorwaarden, personeelsbeoordeling).

 

Personeelsmanagement

Wij gaan nog een stapje verder dan alleen de loonadministratie. Wij signaleren bijvoorbeeld ook dat contracten aflopen en ondernemen hierop de nodige acties. Monitoring van uw personeelsgegevens biedt rust binnen uw organisatie.  

 

Meer info

Wij zijn graag uw partner op het gebied van loonverwerking, loonadministratie en personeelsmanagement. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

info@vdvaccountants.nl

© Copyright VDV Accountants - All rights reserved