HALSTEREN - ZOUTELANDE
info@vdvaccountants.nl
DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
UITGELICHT
VACATURES
SUPPORT
CONTACT
Goed geregeld & sterk advies.

Accountancy

Gewoon goed geregeld. Daar staan wij voor. Wij stellen een correcte jaarrekening op, waarmee aan alle (fiscale) verplichtingen kan worden voldaan.

Goed advies

Uw administratie en de jaarrekening vormen bovendien het vertrekpunt voor een goed advies over uw financiën. De jaarrapportage dient te voldoen aan wettelijke voorschriften en geeft inzicht op financieel gebied. Mede met deze jaarrapportage neemt u beslissingen met de juiste onderbouwing. Wij helpen u daar graag bij.

Continu inzicht

Om tot continu inzicht te komen, doen wij aan monitoring op maand- en/of kwartaalbasis. Wij verstrekken u informatie over de financiële situatie van uw onderneming, middels o.a. mobiele apps en cloud-oplossingen.

Samenstellen jaarrekeningen

 • Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarrapportage op welke voldoet aan de wettelijke voorschriften.
 • Vennootschappen en coöperaties zijn verplicht om jaarlijks een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wij verzorgen deze deponering. 
 • Sommige bedrijven zijn verplicht bij hun bank de jaarcijfers in te leveren via SBR. Ook daar hebben wij onze tools voor.
 • De jaarrapportage geeft inzicht op financieel gebied. Hoe doet uw onderneming het in de markt?
 • De jaarrekening dient als basis om als ondernemer beslissingen te kunnen nemen.

Advies & begeleiding

 • Opstart onderneming
  Wij adviseren in het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en ondersteunen u met het opstellen van uw ondernemingsplan en/of het aanvragen van vergunningen en subsidies. Wij kunnen uw bedrijf aanmelden bij diverse organisaties en helpen u op weg in de keuze van diverse (boekhoud)software.
 • Bedrijfsopvolging
  Vroeg of laat krijgt u er wellicht mee te maken. De volgende generatie neemt het stokje over. Wij begeleiden zowel familie als personeel binnen dit proces.
 • Bedrijfsovername
  Gaat u een bedrijf overnemen of juist verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Wij begeleiden het gehele proces van aankoop en verkoop.
 • Financieringsvraagstukken
  Cijfers zijn onze passie. Van eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken pakken wij graag voor u op. On/Off-balance financing, lease, werkkapitaal financiering, crowdfunding, informal investors, opstellen van begrotingen en liquiditeitsbegrotingen, het onderhandelen met banken en het beoordelen van offertes van banken. 
 • Investeringen
  Staat u op het punt een investering te doen? Wij maken voor u afwegingsberekeningen van de verschillende investeringen en adviseren u op het gebied van haalbaarheid.

Waardebepalingen, due diligence onderzoeken en Corporate Finance

Heeft u plannen om uw bedrijf of een onderdeel ervan te verkopen? Of overweegt u wellicht een bedrijf te kopen? Dit is vaak een gevoelig proces. Wij voeren, zo nodig in samenwerking met deskundigen, onderzoek uit voor een aanstaande koop of verkoop van een bedrijf of bedrijfsonderdeel. De juiste ondersteuning en voorbereiding in dit onderhandelingsproces is cruciaal. De rapportage die uit het onderzoek volgt, biedt ondersteuning bij de besluitvorming.

Meer info

Investeringsplannen? Of advies nodig bij de start van uw onderneming óf heeft u advies nodig met betrekking tot bedrijfsopvolging of bedrijfsovername? Wij hebben de juiste kennis en ervaring om u optimaal te begeleiden. Neem contact op.

info@vdvaccountants.nl

© Copyright VDV Accountants - All rights reserved